Branding

Live chat.

Maak contact met je klanten via je eigen website op een laagdrempelige manier. Dit verzorgen wij door middel van Livechat, een eenvoudige implementatie op uw website of platform.

Partner van Livechat

BOFESTO is partner van liveChat. Wij kunnen u optimaal informeren over de mogelijkheden van liveChat. LiveChat is namelijk meer dan een chatfunctie op uw website. Het is een service platform dat je klanten verrast, je omzet verhoogt en je hoeft je personeelsbestand niet uit te breiden.

Begin met chatten via website

LiveChat begint met chatten via je website.

Vergroot je verkoopkansen met 30% en verhoog je klanten tevredenheid 79% door gebruik van LiveChat. Kom en blijf in contact met je klanten en beantwoord live de gestelde vragen. Ook is het mogelijk voor een klant om buiten openingstijden een vraag achter te laten die later kan worden beantwoord.

Gerelateerde berichten

Marco werkt hier met een design system

Design Systems

Consistentie, Efficiëntie en duidelijkheid voor iedereen in het ontwerpproces. Bij BOFESTO media ontwikkelen wij onze websites door middel van design systems. Op deze manier zorgen ...

Lees Meer
De stoor buitenleven Ginger Grey Loungebank

De Stoor buitenleven

De Stoor Buitenleven is een samenwerking tussen BOFESTO en Flexible Furniture en levert stijlvolle, duurzame, van een hoge kwaliteit buitenmeubelen en accessoires waar mensen gelukkig ...

Lees Meer