Branding

Live chat.

Maak contact met je klanten via je eigen website op een laagdrempelige manier. Dit verzorgen wij door middel van Livechat, een eenvoudige implementatie op uw website of platform.

Partner van Livechat

BOFESTO is partner van liveChat. Wij kunnen u optimaal informeren over de mogelijkheden van liveChat. LiveChat is namelijk meer dan een chatfunctie op uw website. Het is een service platform dat je klanten verrast, je omzet verhoogt en je hoeft je personeelsbestand niet uit te breiden.

Begin met chatten via website

LiveChat begint met chatten via je website.

Vergroot je verkoopkansen met 30% en verhoog je klanten tevredenheid 79% door gebruik van LiveChat. Kom en blijf in contact met je klanten en beantwoord live de gestelde vragen. Ook is het mogelijk voor een klant om buiten openingstijden een vraag achter te laten die later kan worden beantwoord.

Gerelateerde berichten

Social media laten beheren door BOFESTO media

Social media laten beheren

Wil jij je social media door ons laten beheren? BOFESTO is dagelijks bezig met het verzorgen van de online marketing van verschillende bedrijven. Voor veel ...

Lees Meer
BOFESTO wenst iedereen een gelukkig nieuw jaar!

Kerstgroet BOFESTO 2022

Bedankt voor de fijne samenwerkingen en mooie opdrachten die we hebben kunnen uitvoeren. Wij wensen iedereen prettige kerstdagen en een goed en gezond 2022.

Lees Meer
Creatieve wayfinding signings

Kunstlinie wayfinding

Kunstlinie wayfinding Door de continue veranderingen van de corona maatregelen heeft onder andere de culturele sector het zwaar te verduren. Het Kunstlinie theater doet er ...

Lees Meer