Branding

Live chat.

Maak contact met je klanten via je eigen website op een laagdrempelige manier. Dit verzorgen wij door middel van Livechat, een eenvoudige implementatie op uw website of platform.

Partner van Livechat

BOFESTO is partner van liveChat. Wij kunnen u optimaal informeren over de mogelijkheden van liveChat. LiveChat is namelijk meer dan een chatfunctie op uw website. Het is een service platform dat je klanten verrast, je omzet verhoogt en je hoeft je personeelsbestand niet uit te breiden.

Begin met chatten via website

LiveChat begint met chatten via je website.

Vergroot je verkoopkansen met 30% en verhoog je klanten tevredenheid 79% door gebruik van LiveChat. Kom en blijf in contact met je klanten en beantwoord live de gestelde vragen. Ook is het mogelijk voor een klant om buiten openingstijden een vraag achter te laten die later kan worden beantwoord.

Gerelateerde berichten

cadeaukaart banketbakkerij de wijn ontworpen door bofesto

Cadeaukaart banketbakkerij De Wijn

Met veel enthousiasme hebben wij voor Banketbakkerij de Wijn een aantrekkelijke cadeaukaart ontworpen en bedrukt. Wilt u ook iets speciaals laten ontwerpen en bedrukken? Neem ...

Lees Meer
kantoor met cactus akoestiek bofesto

Akoestiek op kantoor

Elk kantoor is anders en heeft een andere akoestische omgeving. Elke werknemer dient een comfortabele en productieve werkplek te hebben zonder last te krijgen geluidsfactoren. ...

Lees Meer