Partnerpagina

LiveChat

BOFESTO is partner van liveChat. Wij kunnen u optimaal informeren over de mogelijkheden van liveChat. LiveChat is namelijk meer dan een chatfunctie op uw website. Het is een service platform dat je klanten verrast, je omzet verhoogt en je hoeft je personeelsbestand niet uit te breiden.

LiveChat begint met chatten via je website.

Vergroot je verkoopkansen met 30% en verhoog je klanten tevredenheid 79% door gebruik van LiveChat. Kom en blijf in contact met je klanten en beantwoord live de gestelde vragen.

Ook is het mogelijk voor een klant om buiten openingstijden een vraag achter te laten die later kan worden beantwoord.

 designers, developers and companies create websites for their startups quickly and easily.

Leadinfo

BOFESTO is partner van Leadinfo. Wij kunnen u optimaal informeren over de mogelijkheden van leadinfo. Bekijk je websitebezoekers op dezelfde manier als je je mail bekijkt. Een mailbox lay-out geeft je een uitgebreid bedrijfsprofiel van elke bezoeker. Geen ingewikkelde statistieken.

Eén klik, geen third-party tools, integratie met meer dan 25 platforms. In een oogwenk beschik je over waardevolle informatie en ken je je potentiële klanten door gebruik te maken van je favoriete sales- en marketingplatforms.

Gerelateerde berichten

cadeaukaart banketbakkerij de wijn ontworpen door bofesto

Cadeaukaart banketbakkerij De Wijn

Met veel enthousiasme hebben wij voor Banketbakkerij de Wijn een aantrekkelijke cadeaukaart ontworpen en bedrukt. Wilt u ook iets speciaals laten ontwerpen en bedrukken? Neem ...

Lees Meer
kantoor met cactus akoestiek bofesto

Akoestiek op kantoor

Elk kantoor is anders en heeft een andere akoestische omgeving. Elke werknemer dient een comfortabele en productieve werkplek te hebben zonder last te krijgen geluidsfactoren. ...

Lees Meer