UW WEBSITE ALTIJD GEOPTIMALISEERD,
BEVEILIGD EN OP TO DATE?

Wij staan voor je klaar!

Je wilt uiteraard dat uw website goed blijft functioneren en dat deze veilig is. Het is dan ook van belang om regelmatig updates uit te voeren, databases op te schonen en de beveiliging te monitoren. 

Je kunt het onderhoud en service van de website uitbesteden aan BOFESTO. Het maakt het niet uit of de website bij ons is gemaakt of niet. Wel verzorgen we graag de hosting zodat de website wordt gehost in een stabiele en veilige omgeving.

Wij bieden diverse oplossingen voor dit onderhoud aan uw website. U kunt bijvoorbeeld een pakket afnemen waarmee deze noodzakelijke technische zaken voor u worden geregeld. Daarnaast is het mogelijk om een pakket met extra service af te nemen. Hiermee verzorgen wij ook de extra service zoals spam, beveiliging en content.

PAKKETTEN

Basis

€25

 

/maand

Standaard

€49

 

/maand

Premium

€89

 

/maand

Basis

€25

 

/maand

Standaard

€49

 

/maand

Premium

€89

 

/maand

Dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse back-ups tot 90 dagen terug

Deze worden 90 dagen bewaard binnen de EU. Dit is een standaard onderdeel van ons WordPress onderhoud. Een back up terugzetten kan onze support direct voor je in orde maken. Back-ups per uur maken, is ook mogelijk als je een high traffic website hebt met veel content of bijvoorbeeld een grote webshop.

Updates van plugins, thema’s en WordPress

Onze support afdeling zorgt ervoor dat jouw website keurig up-to-date is. Als klant merk jij niks van het updaten, wij voeren ons werk op de achtergrond uit. Zo kan jij je focussen op jouw business, wel zo handig!

Beveiliging van je website

Een goede beveiliging van jouw website is een onderdeel van ons WordPress onderhoud. We hebben hiervoor dan ook de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen voor genomen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen
over een van onze producten of diensten.
Of kennis maken met lekkere koffie en een gevulde koek.