Branding

Live chat.

Maak contact met je klanten via je eigen website op een laagdrempelige manier. Dit verzorgen wij door middel van Livechat, een eenvoudige implementatie op uw website of platform.

Partner van Livechat

BOFESTO is partner van liveChat. Wij kunnen u optimaal informeren over de mogelijkheden van liveChat. LiveChat is namelijk meer dan een chatfunctie op uw website. Het is een service platform dat je klanten verrast, je omzet verhoogt en je hoeft je personeelsbestand niet uit te breiden.

Begin met chatten via website

LiveChat begint met chatten via je website.

Vergroot je verkoopkansen met 30% en verhoog je klanten tevredenheid 79% door gebruik van LiveChat. Kom en blijf in contact met je klanten en beantwoord live de gestelde vragen. Ook is het mogelijk voor een klant om buiten openingstijden een vraag achter te laten die later kan worden beantwoord.

Gerelateerde berichten

nieuwe signing OG

Nieuwe signing muziekvereniging OG

Muziekvereniging OG in Krommenie communiceert weer een verfrissende signing. OG heeft weer nieuwe doeken hangen in een Outdoor Textielframe. Het frame zelf is niet zichtbaar, ...

Lees Meer
banners topsportcentrum koog ad zaan 96 dpi

Banners in Topsportcentrum De Koog

Afgelopen week hebben wij banners opgehangen in Topsportcentrum De Koog. In deze grote speelhal worden veel verschillende sporten gespeeld, zoals zaalvoetbal, basketbal, volleybal en zaalhockey. ...

Lees Meer